Hoț filmat în timp ce sparge mașina unui românce aflate în concediu în Grecia. „Am reușit să identificam fața unuia”

Hoț filmat în timp ce sparge mașina unui românce aflate în concediu în Grecia. „Am reușit să identificam fața unuia”

Nina C., o tânără din România aflată într-un sejur în Grecia, s-a trezit joi cu autoturismul spart. Turista face apel către membrii unui grup de Facebook pentru identificarea autorului/autorilor, cu ajutorul imaginilor surprinse de camera de bord a mașinii.

Imagine surprinsă de camera de la bord. FOTO Facebook Forum Grecia

Mesajul a fost postat de româncă, vineri, pe grupul Facebook Forum Grecia .

„URGENT! Bună, mi-a fost spartă mașina și mi s-au furat lucruri din portbagaj, regiunea RESORT SAHARA, am reușit să identificăm fața unuia dintre indivizi de pe camera de bord, rog insistent, cine recunoaște persoana din poze să raporteze la poliție sau să-mi scrie mesaj. Mulțumesc!”, a scris Nina C. pe grup.

 Mesajul  a fost postat pe grupul Facebook Forum Grecia. FOTO Facebook Forum Grecia

Mesajul a fost postat pe grupul Facebook Forum Grecia. FOTO Facebook Forum Grecia

Furtul a avut loc pe 15 iunie, la ora 15.30, potrivit înregistrării.

„Ce trist că și Grecia a ajuns în stadiul în care nu mai ai siguranță. Îmi pare rău pentru vacanța distrusă”, a comentat un utilizator.

„Poliția de acolo e depășită de situație”

Postarea turistei a generat alte zeci de reacții.

„Ți-a spart mașina și rămâi fără bagaje sau ce mai ai prin mașină, rămâi cu paguba. Asigurarea aia pentru bagaje e degeaba și poliția de acolo e depășită de situație. Be safe!”. i-a răspuns o altă persoană.

„Încercați să postati în grupul localnicilor din Salonic”, a sfătuit-o altcineva.

Românca a primit însă și mustrări pentru locul în care a ales să lase autoturismul.

„Din păcate, nici locul de parcare nu a fost bine ales, pe câmp, unde nu e circulație pietonală, fără vreun magazin sau casă în apropiere care ar fi putut avea camere de luat vedere și descuraja hotii, mai ales că acest resort are o parcare proprie foarte mare!”, a scris un alt utilizator.

Tot mai mulți români relatează pe grupuri similare experiențe neplăcute în Grecia.

O româncă a cerut sfaturi pe un grup de Facebook rezervat turiștilor, după ce, anul acesta, a încercat în zadar să plătească avans pentru un concediu în Grecia. Așa a aflat că nu este singura care s-a confruntat cu astfel de probleme și că riscă să rămână fără bani.

O femeie care spera să petreacă un concediu de vis în Grecia şi-a rezervat din timp camere la un hotel de patru stele. Ajunsă acolo, turista a avut o surpriză neplăcută. Femeia şi-a povestit păţania pe grupul de Facebook Forum Grecia , unde a explicat că, deşi a plătit bani şi şi-a rezervat camere cu vedere la mare, angajaţii hotelului i-au pus la dispoziţie o cameră economy.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene