Hrebenciuc: Am pierdut 400.000 de voturi pe vizita lui Geoană la Vîntu

Hrebenciuc: Am pierdut 400.000 de voturi pe vizita lui Geoană la Vîntu

Fostul șef al campaniei prezidențiale a lui Mircea Geoană din 2009 consideră că, prin vizita la Sorin Ovidiu Vîntu, candidatul social-democrat a pierdut aproximativ 400.000 de voturi.

"Am pierdut 400.000 de voturi pe vizita aceasta și faptul că în turul doi au fost 800.000 de oameni, de alegători în plus la vot, din care 600.000 au votat cu domnul Băsescu și 200.000 cu domnul Geoană", a afirmat marți Viorel Hrebenciuc, după audierea în Comisia parlamentară de anchetă privind prezidențialele din 2009.

El a precizat că vizita lui Geoană la Vîntu a fost una "de seară", iar acesta "nu era obligat" să-i spună despre toate întâlnirile pe care le are.

Viorel Hrebenciuc a relatat că Victor Ponta a fost cel care l-a informat despre vizita lui Geoană la Vîntu, că inițial nu l-a crezut, dar i s-a dovedit cu fotografii.

"Îmi pare rău că vorbim despre lucruri care s-au întâmplat acum opt ani. Să vorbim despre ce se va întâmpla în viitorii opt ani în România", a spus Hrebenciuc.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina