Huddesfield Town, la prima victorie pe teren propriu, după 45 de ani, în Premier League

Huddesfield Town, la prima victorie pe teren propriu, după 45 de ani, în Premier League

Echipa Huddersfield Town a câștigat prima partidă disputată pe teren propriu în Premier League, după o pauză de 45 de ani, impunându-se cu scorul de 1-0 în fața formației Newcastle United, duminică, în cadrul etapei a doua a campionatului de fotbal al Angliei.

Unicul gol al întâlnirii de pe Kirklees Stadium, la care au asistat 24.128 de spectatori, a fost marcat de australianul Aaron Mooy, în minutul 50.

Huddersfield a înregistrat, astfel, a doua victorie consecutivă de la revenirea pe prima scenă a fotbalului englez, după ce în prima etapă a învins în deplasare, cu 3-0, formația Crystal Palace.

De menționat că Huddersfield Town și-a asigurat promovarea în Premier League în urma barajului cu Reading, echipa internaționalului român Adi Popa.

Newcastle United, echipă pregătită de spaniolul Rafa Benitez, care a revenit anul acesta în elita fotbalului englez, după un sezon petrecut în liga secundă, a suferit cu această ocazie al doilea eșec consecutiv, după cel înregistrat săptămâna trecută, pe teren propriu, în fața formației Tottenham Hotspur.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 VIDEO „Viitorul” României...

4 Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac

5 Așa o fi?