Hunedoara: Bărbatul care a trântit de pământ un copil şi l-a agresat şi pe fiul său rămâne în arest preventiv

Hunedoara: Bărbatul care a trântit de pământ un copil şi l-a agresat şi pe fiul său rămâne în arest preventiv

Bărbatul care a trântit de pământ un copil de 13 ani şi l-a agresat şi pe fiul său, de 8 ani, într-un părculeţ din municipiul Hunedoara, rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce Tribunalul Hunedoara a respins, luni, ca nefondată, contestaţia depusă de acesta la hotărârea luată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hunedoara.

Decizia instanţei Tribunalului Hunedoara este definitivă şi a fost pronunţată în Camera de consiliu, se arată în minuta publicată pe portalul instanţelor de judecată.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara, a fost arestat preventiv pe 8 februarie fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, precum şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Poliţiştii care au cercetat cazul au stabilit că incidentul a avut loc după ce copilul agresat, în vârstă de 13 ani, şi fiul agresorului, în vârstă de 8 ani, s-au certat într-un părculeţ din Hunedoara. La scurt timp, bărbatul s-a dus în locul de joacă unde se afla băiatul mai mare, l-a ridicat şi apoi l-a trântit de pământ. Apoi l-a lovit şi pe fiul său, de 8 ani.

În urma agresiunii, copilul de 13 ani a suferit o fractură la cap şi a fost internat la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

În acest caz, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara şi Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) din cadrul Primăriei Hunedoara au declanşat anchete sociale la domiciliile celor doi copii.

Pentru familia copilului de 8 ani, cu a cărui mamă agresorul trăia în concubinaj, s-a dispus măsura protecţiei în cadrul unui centru maternal din municipiul Hunedoara. Femeia mai are un copil în vârstă de 8 luni.

În ceea ce priveşte familia băiatului de 13 ani, va fi luată o decizie după ce se va încheia evaluarea făcută de echipele de asistenţi sociali. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...