Hunedoara: O fabrică de confecţii a fost închisă după ce jumătate dintre angajaţi s-au infectat cu COVID-19

Hunedoara: O fabrică de confecţii a fost închisă după ce jumătate dintre angajaţi s-au infectat cu COVID-19

Activitatea unei fabrici de confecţii din oraşul Lupeni a fost suspendată de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, după ce 30 dintre cei 60 de angajaţi ai întreprinderii s-au infectat cu noul coronavirus.

DSP Hunedoara a decis ca activitatea fabricii să fie oprită temporar până la momentul în care toţi angajaţii vor cunoaşte rezultatele testelor pentru COVID-19.

"Medicii epidemiologi au fost la sediul fabricii, iar conducerii societăţii i s-a pus în vedere să-i testeze pe toţi angajaţii. Activitatea fabricii a fost suspendată până la momentul în care se vor cunoaşte rezultatele acestor teste", a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al DSP Hunedoara, Delia Băda.

Totodată, în cursul zilei de vineri se va face o nouă dezinsecţie a spaţiilor şi vor trasate circuitele, în paralel cu operaţiunile de testare ale angajaţilor fabricii.

Focarul de COVID-19 a fost descoperit după ce mai mulţi muncitori s-au simţit rău şi au ajuns la medic.

În judeţul Hunedoara erau consemnate joi, la prânz, nouă focare active de COVID-19. Datele oficiale arată că în ultimele 14 zile în judeţ au fost consemnate 1.170 de cazuri active de COVID-19, cu 275 de persoane internate şi 308 în evaluare la spital. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...