Hunedoara: O polițistă locală a găsit 1.700 de lei, uitați în fanta unui bancomat

Hunedoara: O polițistă locală a găsit 1.700 de lei, uitați în fanta unui bancomat

O angajată a Poliției Locale din municipiul Hunedoara a găsit 1.700 de lei pe care o persoană necunoscută i-a uitat în fanta unui bancomat ce este amplasat pe un perete exterior al primăriei din localitate, banii fiind predați ulterior Poliției în speranța că păgubitul își va da seama că-i lipsesc din cont și va cere ajutor, a informat marți Primăria Hunedoara.

Polițista locală Gabriela Aurora Varzăre a observat banii după ce a sesizat că din zona bancomatului se auzea un sunet specific. A mers să verifice locul și a constatat că în fanta aparatului se afla un teanc format din mai multe bancnote de 50 de lei.

"După ce a verificat zona, nu a observat nicio persoană care ar fi putut uita banii în bancomat, motiv pentru care a ridicat banii și i-a numărat. A constatat că este vorba despre 34 de bancnote a câte 50 de lei, însumând în total 1.700 de lei. În bancomatul amplasat în partea exterioară a clădirii primăriei nu se aflau nici cardul bancar și nici vreo chitanță care să ajute la identificarea persoanei care i-a uitat acolo", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Hunedoara, Elena Iancău.

Deoarece nu s-a reușit identificarea păgubitului, banii au fost predați Poliției municipiului Hunedoara.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…