Hunedoara: Patru pistoale au fost descoperite în mai multe locuinţe ale unui bărbat

Hunedoara: Patru pistoale au fost descoperite în mai multe locuinţe ale unui bărbat

Patru pistoale de diferite tipuri au fost descoperite de poliţişti în mai multe locuinţe ce aparţin unui bărbat de 40 de ani, din municipiul Hunedoara, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru infracţiunea de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, a informat sâmbătă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Cele patru arme au fost găsite în urma unor percheziţii efectuate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Hunedoara, împreună cu poliţiştii din Hunedoara, luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale şi cei ai Serviciul Criminalistic.

"În urma activităţilor investigative, poliţiştii au ridicat, pentru cercetări, un pistol cu glonţ, cu patru cartuşe aferente, un revolver cu glonţ, fără marcă şi fără serie, două pistoale de tir cu aer comprimat", precizează IPJ Hunedoara.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii provenienţei armelor şi a muniţiei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Foarte interesante amănunte...

3 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă

4 VIDEO Cum arată acum prima și singura autostradă construită de chinezi în România

5 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”