Hunedoara: Procurorii au trimis dosarul Palesică la Judecătoria Petroșani

Hunedoara: Procurorii au trimis dosarul Palesică la Judecătoria Petroșani

Procurorii au finalizat ancheta în cazul salvamontistei din Straja care a fost agresată de un bărbat în timpul unei petreceri private, iar dosarul a fost transmis Judecătoriei Petroșani. "Dosarul a fost transmis de la Parchetul Petroșani la Judecătoria Petroșani, urmând să intre în camera preliminară, după care se va fixa termen de judecată", a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, procurorul Darius Roman.

Constantin Sorin Palesică, bărbatul care a lovit-o pe salvamontista Miruna Inel, este acuzat prin rechizitoriu de trei infracțiuni de lovire, cu trei persoane vătămate. Două dintre victime, între care și Miruna Inel, au certificate medico-legale din care reiese faptul că au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit procurorului, dosarul este în faza de cameră preliminară la Judecătorie, iar în acest stadiu nu se poate lua act de vreo eventuală retragere a plângerii penale din partea salvamontistei. Acest lucru se poate întâmpla însă doar după ce dosarul ajunge pe rol și se fixează un termen de judecată.

Conform unor informații publicate pe o rețea de socializare, Miruna Inel ar fi intenționat joi să-și retragă plângerea depusă împotriva lui Constantin Sorin Palesică. Tânăra nu a putut fi contactată pentru un răspuns referitor la acest subiect.

Dacă va fi găsit vinovat în acest dosar, agresorul tinerei salvamontiste din Straja riscă să primească o pedeapsă care poate ajunge până la 4 ani de închisoare, în condițiile în care bărbatul este cunoscut ca recidivist.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 „Vrem 1,5 milioane euro sau publicăm pozele“

4 O dobitoacă

5 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului