Hunedoara: Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a ieşit din carantină

Hunedoara: Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a ieşit din carantină

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva a ieşit joi din carantină, după ce Planul de reorganizare întocmit de conducerea unităţii medicale şi înaintat Ministerului Sănătăţii şi Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a fost aprobat de secretarul de stat Raed Arafat.

"Planul de reorganizare a spitalului a fost aprobat. Spitalul Judeţean de Urgenţă a ieşit din carantină şi va putea face internări, dar numai pentru bolnavii confirmaţi COVID-19", a declarat, pentru AGERPRES, directorul DSP Hunedoara, Sebastian Mezei.

În aceste condiţii, spitalul va fi pregătit pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus, unitatea medicală fiind desemnată ca spital COVID.

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva a fost declarat, luni, în carantină pentru 14 zile, situaţie care a impus rămânerea la serviciu a personalului medical care se afla în unitatea sanitară. La acel moment, cinci medici şi 13 pacienţi din cadrul SJU Deva erau infectaţi cu virusul COVID-19. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”