Hunedoara: Tânărul acuzat de agresiunea unei fete într-un club din Petroșani a fost ridicat de polițiști

Hunedoara: Tânărul acuzat de agresiunea unei fete într-un club din Petroșani a fost ridicat de polițiști

Tânărul de 23 de ani din Petroșani acuzat că a agresat, în noaptea de Înviere, o fată de 19 ani care se afla într-un club din localitate, a fost prins luni după-amiază de polițiștii hunedoreni, cu ajutorul colegilor lor din județul Gorj, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Părinții fetei susțin că agresorul fiicei lor ar fi băiatul unui cunoscut interpret de manele din Petroșani. Aceștia afirmă că victima ar fi fost agresată sexual și pentru că nu a acceptat avansurile tânărului, acesta a lovit-o și apoi i-a dat cu o sticlă în cap.

Victima a ajuns la Spitalul de Urgență din Petroșani pentru acordarea de îngrijiri medicale, după care a depus o plângere prealabilă la Poliție.

'Față de suspect a fost începută urmărirea penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare. Acesta a fost citat procedural pentru a fi audiat, însă, întrucât nu a putut fi depistat imediat după producerea faptei, pe numele său a fost emis un mandat de aducere', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Acesta a explicat că suspectul a fost depistat în trafic pe raza județului Gorj, ulterior fiind predat polițiștilor din Petroșani. Tânărul va fi audiat cu privire la acuzațiile care i se aduc, urmând ca în funcție probatoriul administrat să fie dispuse măsuri legale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante