HUO! Ca pe vremea lui Ceaușescu! Ode „conducătorului iubit”, Liviu Dragnea, închinate pe Facebook de organizațiile județene ale PSD

HUO! Ca pe vremea lui Ceaușescu! Ode „conducătorului iubit”, Liviu Dragnea, închinate pe Facebook de organizațiile județene ale PSD

HUO! Ca pe vremea lui Ceaușescu! Ode „conducătorului iubit”, Liviu Dragnea, închinate pe Facebook de organizațiile județene ale PSD.
 
Mai multe organizații județene ale PSD i-au transmis duminică, pe Facebook, urări de ”la mulți ani” liderului partidului Liviu Dragnea. Dintre toate, s-a făcut remarcată organizația PSD Mehedinți, care a transmis o urare ce amintește de odele închinate ”conducătorului iubit” Nicolae Ceaușescu.

„Cu prilejul zilei de naștere a domnului președinte al PSD, Liviu Dragnea, Organizația PSD Mehedinți îi adresează cele mai calde urări de sănătate, bucurii și prosperitate, dorindu-i, totodată, să se bucure de multiple realizări în viața personală și profesională. Folosim acest prilej pentru a-i transmite înalta noastră considerație și de a-i adresa un călduros ” La multi ani!”, se arată pe pagina de Facebook a PSD Mehedinți.

Și PSD Teleorman a transmis un mesaj de ”sănătate, multe bucurii și realizări”.

”La mulți ani, domnule președinte! LA MULȚI ANI, DE-AICI, DE-ACASĂ! Vă urăm mulți ani cu multă sănătate, multe bucurii și realizări atât în plan profesional, dar și personal! Vă dorim, și ne dorim, să nu ezitați nicio clipă, să nu cedați nicio secundă, niciun pas înapoi! Ba din contră, continuați așa cum vă știm(cum ne știm, de altfel)!Continuați să rămăneți același om vertical, corect și echilibrat; același teleormănean luptător; același român curajos și iubitor de țară! #curaj #determinare #pânălacapăt”, a scris pe Facebook organizația PSD Teleorman.

Un mesaj în aceeași notă lingușitoare a postat și deputata PSD de Mehedinți Alina Teiș:

”LA MULȚI ANI,DOMNULE PREȘEDINTE! Vă doresc o viață plină de fericire alături de oameni vrednici să vă dăruiască bucurii și recunoștință!Să nu vă lăsați înfrânt NICIODATĂ,pentru că Dumnezeu vă deschide în fiecare zi,noi căi pline de lumină! De un an,de când sunt în Parlament,cuvintele și sfaturile dumneavoastră mi-au înflorit sufletul! VĂ MULȚUMESC! Cu mult respect și prețuire, Alina Teiș,deputat PSD,județul Mehedinți”.

Liviu Dragnea împlinește pe 28 octombrie 56 de ani. El a preluat conducerea PSD în 2015, după demisia din funcție a lui Victor Ponta. Dragnea a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare în 2016 pentru fraudarea referendumului din 2012 privind demiterea lui Traian Băsescu din funcția de președinte al României. De asemenea, în iunie 2018, Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Ptotecția Copilului Teleorman. Liderul PSD mai este vizat de un dosar penal deschis de DNA, dosarul TelDrum, în care este acuzat de fraudarea a peste 20 de milioane de euro, bani europeni.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane

3 Așa o fi?

4 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

5 Mai există DNA?