I-a pus soțului somnifere în biscuiți și apoi l-a băgat în congelator. Cum și-a motivat crima

I-a pus soțului somnifere în biscuiți și apoi l-a băgat în congelator. Cum și-a motivat crima

O soție nemulțumită de faptul că soțul ei a adus în casă o femeie mai tânără a decis să îl omoare. Aceasta i-a pregătit biscuiți cu droguri, l-a înfășurat într-o pătură și l-a băgat în congelator.

Un bărbat a fost omorât de soția lui FOTO Profimedia

Rebecca Payne a recunoscut că l-a ucis pe Noel Payne, drogându-l cu temazepam și ascunzându-i apoi cadavrul într-un congelator în spatele casei lor din orașul australian Walpeup, în septembrie 2020, scrie 9news.com.

Cu toate acestea, ea neagă că a comis o crimă, deoarece susține că nu și-a ucis intenționat soțul în vârstă de 68 de ani. Femeia a pledat vinovată de omor prin imprudență, iar marți au fost desemnați 12 jurați pentru procesul ei.

Căsnicia celor doi

Cuplul s-a căsătorit în 2006 și a avut doi fii, dar au avut o relație tumultuoasă în anii dinaintea morții bărbatului, a declarat procurorul David Glynn.

Rebecca Payne a lucrat ca îngrijitoare pentru soțul ei, care primea o pensie de invaliditate.

Glynn a spus că există dovezi că bărbatul era violent și stăpân pe sine. Cei doi s-au despărțit de două ori, o dată în 2008 și din nou în 2012, Payne pierzând custodia celor doi fii ai lor în ambele ocazii.

În timpul celei de-a doua separări, soțul a mutat o femeie mai tânără, pe nume Minnie, în casa familiei și a început o relație sexuală cu aceasta.

Voia să se elibereze de el

Când soția s-a mutat din nou în casă, Minnie a rămas în continuare acolo, iar bărbatul a întreținut relații intime cu ambele femei.

Procurorul a declarat că Rebecca Payne era nemulțumită de comportamentul soțului ei în anii care au precedat crima, inclusiv de situația cu Minnie și de modul în care se purta cu fiul său vitreg.

„Ea voia să se elibereze de el", a declarat el juriului.

Rebecca Payne a avut o prescripție de temazepam pentru a o ajuta să doarmă, iar Glynn a declarat că pe 1 septembrie a zdrobit mai multe pastile și le-a pus în glazura a doi biscuiți.

El a susținut că i-a servit biscuiții soțului ei cu o băutură fierbinte, care ar fi putut fi, de asemenea, amestecată cu droguri.

„L-a înfășurat într-o pătură, a legat capetele cu bandă adezivă și l-a pus într-un congelator pe care îl aveau în curtea din spate", a spus Glynn.

„A închis capacul congelatorului, a legat capacul cu două curele și l-a lăsat. La finalul acestui proces era mort, iar cadavrul său a fost descoperit încă în acel congelator vreo trei zile mai târziu", a mai continuat procurorul.

După ce și-a ucis soțul, el a susținut că Rebecca, doi dintre fiii ei și Minnie au condus până la Mildura pentru o sesiune de cumpărături cu cardul de credit al soțului.

Au cumpărat animale de companie pentru copii, inclusiv un pește, o pasăre și o șopârlă. Ea le-ar fi spus prietenilor că el și-a luat laptopul, hainele, 10.000 de dolari în numerar și că le-a părăsit pentru o altă femeie. Când poliția a întrebat despre locul unde se afla, ea a mutat congelatorul în casa unui vecin.

Fiul vecinului a deschis congelatorul, i-a găsit cadavrul și a sunat la poliție.

Avocatul femeii, Richard Edney, a declarat că aceasta și-a acceptat responsabilitatea pentru moartea lui, dar că nu a vrut să-l ucidă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina