„I-a refuzat avansurile sexuale unui italian şi a plătit”/Româncă bătută până la leşin, într-un supermarket din Italia, fără ca nimeni să intervină

„I-a refuzat avansurile sexuale unui italian şi a plătit”/Româncă bătută până la leşin, într-un supermarket din Italia, fără ca nimeni să intervină

O româncă din localitatea italiană Gallarate a fost bătută cu bestialitate de un necunoscut, cetăţean italian, care îi făcuse avansuri sexuale. Tânăra s-a speriat şi a încercat să fugă, dar a fost ajunsă de urmăritor.

Un incident cum rar s-a văzut într-un supermarket a avut loc la Gallarate, regiunea Lombardia, în Italia. Totul s-a petrecut sâmbătă, când o româncă a intrat în magazinul Carrefour din localitate pentru a-şi face cumpărăturile. Acolo a fost însă abordată de un italian, care a început să-i facă avansuri sexuale. „Ce drăguţă eşti”, i-a spus acesta, amabil la început, după care a continuat să-i şoptească diferite cuvinte.

Refuzat, bărbatul a devenit ameninţător, iar tânăra a încercat să fugă. Ajunsă în dreptul caselor de marcat, le-a cerut ajutor angajaţilor magazinului, însă deşi de faţă erau şi paznicii, nimeni nu a intervenit.

În acel moment, femeia a fost ajunsă din urmă de italianul agresiv. Fără să stea pe gânduri, bărbatul a lovit-o violent cu pumnii. Românca a căzut şi a leşinat după al doilea pumn încasat, dar agresorul a continuat să dea în ea cu sălbăticie, sub privirile absente ale personalului magazinului şi ale clienţilor, care s-au limitat să privească liniştiţi întreaga scenă. Până la urmă, unul dintre angajaţi a sunat la Poliţie, iar bărbatul a plecat nestingherit, lăsându-şi victima într-o baltă de sânge şi fără ca cineva să încerce să-l reţină.

A suferit fractură de maxilar şi nas, iar capul i-a fost spart în două locuri

Bărbatul, care este descris ca fiind italian, de înălţime medie, ochi închişi la culoare, este căutat acum de poliţişti. Avocatul româncei, Pietro Romano, a povestit în presa italiană că tânăra nici nu mai ştie exact ce s-a întâmplat. „Clienta mea a leşinat după cel de-al doilea pumn şi nu-şi mai aminteşte nimic”, a spus el, potrivit publicaţiei Varese News.

Bătută cu bestialitate, românca nu era conştientă când a venit Ambulanţa şi a dus-o de urgenţă la spital. Potrivit medicilor, victima are maxilarul rupt, dar şi fractură nazală. Singura veste bună este că deşi a fost lovită şi în ochi şi are faţa tumefiată, ea nu riscă să-şi piardă vederea. Totodată, tânăra s-a ales şi cu capul spart din cauza căzăturii, după ce a fost lovită cu brutalitate. „A refuzat avansurile unui bărbat şi a plătit scump”, a spus unul din martorii care au asistat la întreaga scenă.
Lovită cu sălbăticie de agresor, victima are capul spart în două locuri. FOTO Varese News
Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului şi declaraţiile martorilor, precum şi un ceas pierdut de agresor i-ar putea ajuta pe poliţişti să-l prindă pe bărbatul care s-a făcut nevăzut imediat după ce angajaţii supermarketului au sunat la Poliţie.
Avocatul victimei spune că se va îndrepta şi asupra supermarketului ai cărui angajaţi au privit pasivi întreaga scenă. „Sunt mandatat de clienta mea să cer să se ia măsuri atât contra agresorului, cât şi împotriva supermarketutului. Asta pentru că ea a cerut ajutorul angajaţilor, care la rândul lor i-au chemat pe cei care se ocupă de paza magazinului, dar cu toate astea numeni nu a intervenit în niciun fel”, a spus avocatul Pietro Romano.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina