„I-am făcut și o reducere” / Chetă pentru Irinel Columbeanu, care nu își permite cheltuielile de la azil

„I-am făcut și o reducere” / Chetă pentru Irinel Columbeanu, care nu își permite cheltuielile de la azil

Proprietarul azilului în care locuiește Irinel Columbeanu a declarat că mai mulți oameni s-au oferit să îl sprijine pe fostul om de afaceri, scrie Ziare.com.

Irinel Columbeanu va încasa o pensie de 2.000 de lei, bani care nu îi ajung pentru acoperirea cheltuielilor de la azilul Sf. Ioan din Ghermănești.

Proprietarul acestei instituții, Ion Cassian, a declarat că mai mulți oameni s-au oferit să doneze bani pentru Irinel Columbeanu, și a făcut și o reducere în virtutea relației de prietenie pe care o are cu fostul om de afaceri.

„În primul rând, am făcut o reducere pentru toate costurile dânsului la noi. Ne cunoaștem de mult timp, suntem buni prieteni. Mai departe, la noi va sta cât timp crede dânsul.

Are o pensie mică, nu una mare, dar sunt sigur că toți prietenii lui și toate cunoștințele îi vor întoarce toate aceste lucruri bune pe care și el le-a făcut pentru ei de-a lungul timpului. Cu siguranță, totul va merge bine. Am observat, în ultimele zile, că am primit multe telefoane de la persoane ce vor să facă donații pentru dânsul”, a declarat Ion Casian, în cadrul emisiunii Exclusive VIP.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat