I-o fi spus?: „Bă, boule, nici asta nu e a ta!”/Motivul pentru care bancherul Vladislav Avaev, unul dintre aliații lui Putin, și-a omorât soția și fiica, după care s-a sinucis

I-o fi spus?: „Bă, boule, nici asta nu e a ta!”/Motivul pentru care bancherul Vladislav Avaev, unul dintre aliații lui Putin, și-a omorât soția și fiica, după care s-a sinucis

Moartea lui Vladislav Avaev, fostul președinte al Gazprombank, una dintre cele mai puternice bănci din Rusia, a soției și a fiicei acestora a survenit în cursul zilei de luni, 18 aprilie.

Potrivit Tass, agenția de știri controlată de Kremlin, Avaev (51 de ani), un apropiat al președintelui Putin, și-a împușcat soția Elena (47 de ani) și fiica Maria (13 ani), după care s-a sinucis.

Jurnaliștii de la Tass afirmă că cele trei cadavre au fost descoperite în apartamentul de pe bulevardul Universitetsky Prospekt, o zona rezidențială de lux aflată la 10 kilometri de Piața Roșie.

Autoritățile au fost alertate în cursul după-amiezii de ieri de către fiica cea mare a cuplului Avaev, o tânără de 26 de ani pe nume Anastasia. Aceasta a fost chemată de șoferul familiei, care nu a reușit să intre în apartament, deși ar fi fost convocat de Vladislav Avaev, deoarece ușa ar fi fost blocată din interior.

În ceea ce privește motivul dublului asasinat, urmat de sinucidere, acesta nu e cunoscut cu exactitate, însă unele surse au indicat două variante principale.

În primul rând, e posibil ca Avaev să fi făcut o criză sentimentală atunci când a aflat că soția sa Elena este însărcinată în 5 luni, dar cu un alt bărbat.

De asemenea, este luată în calcul și varianta ca Avaev să fi avut un conflict financiar cu partenera sa, mai ales în contextul dificultăților legate de sancțiunile impuse Rusiei în urma războiului din Ucraina.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski