Ialomiţa: 17 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de furt calificat; 11 persoane - duse la audieri

Ialomiţa: 17 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de furt calificat; 11 persoane - duse la audieri

Peste 100 de poliţişti, însoţiţi de 24 de jandarmi, au desfăşurat, joi, 17 percheziţii domiciliare pe raza comunelor Borăneşti şi Coşereni, precum şi una în municipiul Bucureşti, fiind vizate persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, potrivit IPJ Ialomiţa.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, poliţiştii au descins la 15 locaţii din comuna Borăneşti, la o locaţie în comuna Coşereni şi la o adresă din municipiul Bucureşti, fiind efectuate percheziţii domiciliare ce au vizat documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat din locuinţe şi societăţi comerciale, precum şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În urma descinderilor, au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, pe bază de mandate de aducere, 11 persoane.

De la locaţiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri, susceptibile a fi provenite din furturi, respectiv scule electrice.

De asemenea, au fost organizate filtre rutiere de control pe DJ 201 Coşereni - Borăneşti, fiind verificate 27 de autovehicule şi sancţionate 10 persoane.

La activitate au participat şi poliţişti din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...