Ian Watkins, solistul trupei Lostprophets, condamnat pentru pedofilie, a fost înjunghiat în închisoare

Ian Watkins, solistul trupei Lostprophets, condamnat pentru pedofilie, a fost înjunghiat în închisoare

Ian Watkins, condamnat la 29 de ani de închisoare pentru agresiuni sexuale grave, a fost înjunghiat de trei deținuți și a fost spitalizat de urgență, anunță The Inependent.

Ian Watkins, fostul solist al trupei britanice rock Lostprophets FOTO Profimedia

Fostul solist al trupei britanice rock Lostprophets, care a executat 10 ani de detenție, a fost înjunghiat în închisoarea HMP Wakefield, o închisoare din Yorkshire supranumită „Conacul monștrilor“, din cauza numărului mare de agresori sexuali și criminali încarcerați acolo.

O sursă a declarat pentru The Mirror că a fost luat ostatic de alți trei deținuți în dimineața zilei de 5 august, apoi a fost înjunghiat și transferat la spital, iar viața sa este în pericol.

Watkins (46 de ani), fostul solist al unei trupe populare de rock alternativ, cu milioane de albume vândute în întreaga lume, a fost condamnat în 2013 la 29 de ani de închisoare pentru pedofilie.

Ian Watkins FOTO Profimedia

Ian Watkins FOTO Profimedia

Iniţial, Ian Watkins a negat cele 24 de capete de acuzare care au fost formulate împotriva lui, inclusiv tentativă de viol asupra unui bebeluş de aproape un an şi de alte delicte sexuale asupra mai multor minori. Apoi rockerul britanic a pledat vinovat la 11 capete de acuzare, dintre care tentativă de viol, agresiuni sexuale asupra copiilor, deţinere de imagini indecente cu minori şi posesia unor imagini pornografice extreme.

Ian Watkins a fost solistul unei trupe de succes, The Lostprophets. Acesta a acceptat faptul că este un pedofil. El a fost protagonistul unor infracţiuni sexuale grave împotriva a doi bebeluşi. Nu numai că a făcut aceste lucruri, dar a înregistrat şi păstrat filmări cu acele episoade, acestea fiind recuperate de către poliţie“, a declarat procurorul Christopher Clee, pentru „Wales Online“.

De asemenea, Clee a spus că drogurile au jucat un rol important în aceste evenimente, după cum informeaz BBC. „Această investigaţie a dus la descoperirea a celor mai şocante şi chinuitoare abuzuri sexuale asupra copiilor pe care le-am văzut vreodată“, a mărturisit Peter Doyle, reprezentant al poliţiei. „Pentru mine, nu există nicio urmă de îndoială că Ian Watkins a folosit statutul său de celebritate pentru a abuza minori“, a mai spus Doyle la ieşirea din tribunal.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?