Ianis Hagi a împlinit astăzi 25 de ani. Dovada clară că e apreciat de cei de la Alaves

Ianis Hagi a împlinit astăzi 25 de ani. Dovada clară că e apreciat de cei de la Alaves

Ianis Hagi, a împlinit astăzi 25 de ani, iar echipa la care e împrumutat de Rangers, Deportivo Alaves, l-a felicitat caracterizându-l într-un mod inedit. Internaționalul român va putea să își facă un cadou în această seară, cu o victorie în meciul contra lui Villarreal.

Ianis Hagi, magicianul lui Alaves. Foto Facebook

Mijllocașul lui Alaves a intrat într-un con de umbră după accidentarea care l-a ținut un an în afara terenului. În urmă cu câteva zile, Ianis Hagi a fost însă unul dintre cele mai bune partide ale sale, fiind omul meciului în partida România - Andorra 4-0, în care a punctat o dată și a oferit o pasă decisivă. ”Tricolorul” este așteptat să continue forma bună diseară, contra lui Villarreal, mai ales că are un motiv în plus: e ziua lui.

Clubul la care evoluează în acest sezon, Deportivo Alaves, i-a făcut o urare specială pe rețelele de socializare: "Magicianul nostru preferat, proprietarul baghetei, împlinește astăzi 25 de ani! Sperăm că poți sărbători cu o victorie. Zorionak (n.r. - La mulți ani, în limba bască), Ianis Hagi!", au postat reprezentanții grupării iberice pe Instagram.

Hagi a fost folosit în 8 meciuri până acum la Alaves, fără să contribuie decisiv la un gol, dar evoluțiile sale au fost apreciate de presa spaniolă. El va reveni la finalul sezonului la Rangers, formație care nu a le-a acordat ibericilor opțiunea de cumpărare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”