Ianis Hagi a spart gheața la Alaves. Presa spanioală a lăudat golurile românului VIDEO

Ianis Hagi a spart gheața la Alaves. Presa spanioală a lăudat golurile românului VIDEO

La doar câteva zile după ce bifase primul său assist la Alaves, în meciul cu Atletico Madrid, Ianis Hagi a reușit să marcheze primele sale goluri în Spania. Fotbalistul de 25 de ani a înscris într-un meci din Cupa Regelui, în care echipa sa a întâlnit o formație din eșalonul al șaptelea, Deportivo Murcia.

Alaves a învins cu 10-0, într-o partidă în care Ianis Hagi a început ca rezervă. Întrodus în teren în minutul 59, la scorul de 5-0, românul a punctat câteva secunde mai târziu, înscriind din apropiere la o respingere a defensivei adverse. Deportivo a continuat să puncteze pe bandă rulantă și a mai marcat de alte patru ori până la final, cel de-al nouălea gol fiind înscris tot de Ianis. Românul a fost servit foarte bine de unul dintre colegii săi și l-a învins din nou pe portarul celor de la Deportivo Murcia.

Partida din Cupa Regelui a fost comentată de marile publicații din Spania, care au remarcat diferența enormă de scor, în condițiile în care Alaves are cea mai slabă ofensivă din prima ligă spaniolă, cu doar 9 goluri marcate în 11 partide.

Fotografia cu care Deportivo Alaves și-a anunțat victoria din Cupa Regelui. Foto X

"Fotbalistii lui Alavés nu au ezitat nicio clipă și au ieșit pe teren să joace de parcă ar fi fost un meci de La Liga", a noteazat Marca. Jurnaliștii au remarcat eficiența lui Ianis Hagi: "A marcat al 6-lea gol pentru Alaves la doar câteva secunde după ce a intrat pe teren".

"Alaves a copleșit-o pe Deportivo Murcia, într-un duel de Cupă foarte inegal", a scris și sport.es, care a a adăugat că partida a fost "o petrecere în care s-au remarcat Jon Karrikaburu, Abde Rebbach, Xeber Alkain și Ianis Hagi".

Ianis Hagi începe să se impună la Alaves. Foto Facebook

Ianis Hagi începe să se impună la Alaves. Foto Facebook

Bascii de la El Correo, au ilustrat cronica meciului cu o fotografie a lui Ianis Hagi și a scris: "Alaves s-a calificat mai departe în Cupă printr-p o victorie epică, după ce a marcat șapte goluri în repriza secundă". Pentru Alaves urmează duelul de pe teren propriu cu ultima clasată, Almeria, duminică, de la ora 15.00.

Hagi este al doilea internaţional român care înscrie în această fază din Copa del Rey, după Andrei Raţiu (Rayo Vallecano).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”