Ianis Hagi, al doilea dintre cei mai influenți fotbaliști din Scoția. Câți bani ia pentru o singură postare pe Instagram

Ianis Hagi, al doilea dintre cei mai influenți fotbaliști din Scoția. Câți bani ia pentru o singură postare pe Instagram

Presa britanică a realizat un calcul al celor mai urmăriți fotbaliști din campionatul scoțian, după ce a luat în considerare numărul de urmăritori pe care jucătorii îi au pe Instagram.

Ianis Hagi e urmărit si de români, și de scoțieni. Foto EPA EFE

Potrivit acestora, Ianis Hagi este cel mai influent jucător al lui Glasgow Rangers și al doilea din întreaga ligă scoțiană.

Ianis Hagi are 353.000 de urmăritori, dar lider este portarul rivalei Celtic, Joe Hart (35 de ani), la mare distanță de mijlocașul rămân , cu 1,4 milioane de urmăritori, potrivit publicației GlasgowLive, citată de DigiSport. Pe locul 3 se află, la ceva diferență, mijlocașul Sean Goss (27 de ani), de la Motherwell, care are 133.000 de urmăritori.

Englezul are, în medie, 20.648 de aprecieri pe postare și poate câștiga din această rețea socială 4.339 de euro pentru o postare sponsorizată. De cealaltă parte, Ianis Hagi poate face 1.627 de euro pentru o singură postare sponsorizată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…