Ianis Hagi are soarta pecetluită în acest sezon. Anunțul presei scoțiene

Ianis Hagi are soarta pecetluită în acest sezon. Anunțul presei scoțiene

Ianis Hagi nu s-a impus până acum la Deportivo Alaves, echipă la care este împrumutat de Glasgow Rangers. Folosit în puține rânduri de antrenorul Luis Garcia în LaLiga și de câteva ori în Cupa Regelui, internaționalul român nu a convins în primele sale luni petrecute în fotbalul din Spania.

Ianis Hagi e cerut de presă mai mult în teren. Foto Facebook

Spaniolii scriu săptămânal că Ianis Hagi nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor , însă încă mai consideră că românul nu și-a arătat adevăratul potențial, ba chiar i-au cerut antrenorului să-l utilizeze mai mult. "Singura versatilitate de care, până acum, Luis García nu a putut profita a fost cea a lui Ianis Hagi.â

Rămâne la Deportivo Alaves până în vară

Deși românul poate evolua ca număr zece sau ca aripă dreapta, adevărul este că nu a evoluat bine în nicio poziție . Cazul lui este unul de care antrenorul lui Alaves trebuie să-l rezolve în partea a doua a campionatului, mai ales că Ianis Hagi este cel mai bun executant al fazelor fixe", au scris cei de la Noticias de Alava.

Deși s-a speculat în mai multe rânduri că Ianis Hagi se va întoarce la Rangers în această iarnă, fiind cerut înapoi pe "Ibrox" de noul antrenor al scoțienilor Philippe Clement, acest lucru este imposibil. Conform presei britanice, în contractul de împrumut de la gruparea din Glasgow la Alaves nu există vreo clauză cu privire la revenirea mijlocașului, astfel că el va trebui să rămână la formația din Spania până în vară, scriu jurnaliștii de la footballscotland.co.uk.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat