Ianis Hagi, călcat în picioare în Scoția: articol devastator despre internaționalul român

Ianis Hagi, călcat în picioare în Scoția: articol devastator despre internaționalul român

Treptat, Ianis Hagi (25 de ani) devine un fotbalist-problemă pentru naționala României! Pentru că Euro 2024 (14 iunie – 14 iulie, Germania) se apropie și, dacă situația sportivă a mijlocașului nu se va îmbunătăți radical, atunci, eventuala sa includere în lotul pentru turneul final ar naște un scandal monstru. Pentru simplul motiv că, la ora actuală, Ianis Hagi, cu cifrele sale, nu merită să meargă la turneul final! De fapt, nu că n-ar avea loc în naționala României, dar ar avea ușa închisă și la Rangers, echipa cu care e sub contract până în mai 2026!

Ianis Hagi suferă și acum după accidentarea gravă care l-a ținut un an pe tușă

Aceasta e concluzia unui articol extrem de dur publicat de Ibrox Noise și preluat de site-ul sport.ro. Scoțienii s-au arătat dezamăgiți, nu doar de forma sportivă a lui Hagi, dar și de faptul că, atunci când a fost împrumutat la Alaves, în Spania, a spus că își dorește ca mutarea să devină, ulterior, un transfer definitiv. În viziunea celor de la Ibrox Noise , Ianis Hagi i-a jignit pe cei de la Rangers prin această declarație.

Problema e că, având în vedere situația sa la Alaves, unde joacă extrem de puțin, Ianis are șanse minime să fie păstrat la această formație după data de 30 iunie 2024, când expiră împrumutul său. Așa că, în mod normal, ar trebui să se întoarcă la Rangers. Unde nu e așteptat cu brațele deschise după ce parcurgem fragmentele de mai jos din textul publicat de Ibrox Noise.

Ce au scris scoțienii despre Ianis Hagi?

*Eșecul lui Hagi în La Liga (n.r. – campionatul spaniol) continuă. Hagi e complet în plus în acest moment pentru Rangers. Având în vedere că nu prinde minute în Spania, n-ar putea aduce nimic în plus față de din ce avem deja la echipă.

*Pe deasupra, și-a complicat singur situația la Rangers. A cerut să joace mai mult, ca și cum i se cuvenea, când era antrenor Michael Beale. Apoi, și-a bătut joc încă o dată de club: odată ajuns în Spania, a spus că acolo își dorește să fie, deși era doar împrumutat.

*Hagi nu se va întoarce (n.r. – la Rangers). Philippe Clement (n.r. – antrenor Rangers) a fost foarte clar: vrea doar jucători care doresc 100% să fie la acest club, „din toată inima”. Iar Hagi nu se califică la acest criteriu, având în vedere ceea ce a spus. Acesta a fost destinul lui, aici și-a dorit să ajungă și a ratat totul. Nu a fost suficient de bun.

20

de meciuri, 2 goluri și o pasă de gol are Ianis Hagi la Deportivo Alaves în acest sezon în care a adunat 770 de minute pe teren. Cele două goluri au fost înscrise într-un meci din primul tur al Cupei Spaniei, cu o echipă din liga regională, Deportivo Murcia, într-o victorie cu 10-0 pentru Alaves.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat