Ianis Hagi, discuție față în față cu antrenorul. Apoi a luat avionul pentru a semna cu viitoarea echipă

Ianis Hagi, discuție față în față cu antrenorul. Apoi a luat avionul pentru a semna cu viitoarea echipă

După ce a stat un an pe tușă din cauza unei accidentări grave, Ianis Hagi a bifat doar două prezențe în echipa lui Rangers, după care a trăit șocul excluderii din lotul scoțienilor pentru play-off-ul Champions League. Internaționalul român a mers la antrenorul Michael Beale pentru a cere clarificări.

Ianis Hagi abia așteaptă să plece de la Glasgow Rangers. Foto Facebook

La conferința de presă premergătoare meciului cu Ross County, Michael Beale a recunoscut că a avut o discuție cu Ianis Hagi și că exisă posibilitatea ca românul să plece. ”A fost multă agitație cu situația lui Ianis săptămână trecută, așa că am avut o discuție pe care era logic să o avem. El a stat departe de teren un an și noi avem mulți jucători pentru pozițiile pe care el le poate acoperi.

El a vrut să știe dacă va fi un jucător de bază. S-a antrenat bine și, când a jucat, cred că a făcut-o bine, însă recent concurenții săi pe post s-au descurcat excelent . Abdallah, Rabii, Danilo, Dessers și Lammers au marcat. Avem mulți jucători pentru posturile din ofensivă, mai sunt Kemar, Tom Lawrance și Cantwell.

Astăzi merge la Tel Aviv

A fost o conversație logică despre minutele pe care le-ar primi și anumite garanții în această privință. Vom vedea. Trebuie să fie decizia corectă pentru Ianis. Nu excludem nici varianta ca Ianis să continue și să fie un jucător important”, a spus Michael Beale, citat de Football Scotland.

După discuția față în față, Ianis Hagi a luat decizia de a părăsi clubul britanic . Chiar dacă de el s-au interesat Trabzonspor și Celta Vigo, internaționalul român alege o formație la care să joace. Astăzi, el va zbura la Tel Aviv pentru a o urmări pe Maccabi în partida de campionat cu Ashdod. El va discuta cu oficialii clubului israelian și, dacă totul va decurge conform așteptărilor, va semna contractul cu echipa care a câștigat de 24 de ori titlul național, ultima dată în 2020.

Dacă va semna cu Maccabi Tel Aviv, Hagi jr va juca aproape sigur în grupele Conference League, israelienii trecând în tur de Celije cu 4-1. Suma pentru care ar urma să se facă transferul este de 3,5 milioane de euro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat