Ianis Hagi, distrus la Rangers. „Antrenorul nu-l place. Corpul e în urma creierului. E mai lent, mai slab”

Ianis Hagi, distrus la Rangers. „Antrenorul nu-l place. Corpul e în urma creierului. E mai lent, mai slab”

Ianis Hagi, care a stat accidentat mai bine de un an, a revenit pe terenul de joc, însă evoluează tot mai puțin la Rangers, iar scoțienii au găsit motivul. Britanicii sunt de părere că Ianis Hagi, mijlocașul celor de la Glasgow Rangers, a revenit din accidentare mult mai slab decât înainte.

Ianis Hagi nu mai prinde echipa la Glasgow Rangers. Foto Getty images

Jurnaliștii locali sunt convinși că acea accidentare l-a schimbat radical pe mijlocașul român, iar aceștia consideră că fiul tehnicianului de la Farul și-a pierdut din calități în perioada în care a stat pe bară . Mai mult, cei de la Ibrox Noise au dat de înțeles că Hagi Jr. nu intră în planurile lui Michael Beale, iar acesta ar fi principalul motiv pentru care joacă atât de puțin.

„Corpul său este acum cu doi ani în urma creierului. Este mai lent, mai slab, mai în vârstă. Ianis gândește în mod clar la viteza jocului, dar corpul lui nu ține pasul. Și asta se întâmplă cu accidentările pe termen lung - jucătorul pierde ritmul echipei, coeziunea.

Hagi nu se potrivește profilului dorit de antrenor

„Managerul Beale și-a construit propriul Rangers și acesta nu pare să-l includă pe Ianis Hagi. Nu este jucătorul lui Michael Beale. A fost adus de Steven Gerrard. Iar Beale a înlocuit aproape întreaga echipă care a jucat anterior pentru Giovanni van Bronckhorst sau Gerrard. Nu-l privește pe Hagi ca pe omul său, nu se potrivește deloc profilului dorit de el și nici nu-l place prea mult”, au scris cei de la Ibrox Noise.

Ianis Hagi a luat pentru prima dată atitudine după ce a văzut că nu mai prinde echipa nici în meciurile considerate mai ușoare. El a fost introdus după o oră în jocul cu Greenock Morton, în Cupa Ligii Scoției, la final răbufnind la adresa antrenorului Michael Beale.

Dezamăgit de deciziile antrenorului

„Orice fotbalist își dorește să joace. Cu siguranță sunt dezamăgit de această situație, dar îi respect deciziile antrenorului. Asta nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect, el este antrenorul echipei.

Eu sunt un simplu jucător, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la sută la sută. M-am întors după o accidentare care m-a ținut un an departe de fotbal. Ei mă cunosc, îmi știu istoria la acest club. Vreau doar să joc”, a declarat Ianis Hagi, potrivit publicației Scotsman.com

Susține că e apt 100%

Ianis Hagi susține că s-a refăcut 100% după accidentarea suferită la genunchi în urmă cu un an și jumătate, iar acum se află într-o formă excelentă din punct de vedere fizic. ”Niciodată nu m-am simțit mai bine ca acum. Știam că am nevoie de un cantonament, cred că sunt singurul jucător din echipă care nu a ratat niciun antrenament în cantonament.

Sunt disponibil! Sunt fericit unde sunt din punct de vedere fizic. Parametri mei sunt buni, unii chiar mai buni decât înainte de accidentare. Sunt într-un moment foarte bun, fizic și psihic”, a spus Ianis Hagi, potrivit BBC .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”