Ianis Hagi face lumină după ce s-a scris că Galatasaray, Celta Vigo și Gladbach vor să-l cumpere

Ianis Hagi face lumină după ce s-a scris că Galatasaray, Celta Vigo și Gladbach vor să-l cumpere

Ianis Hagi spune că nu se gândește la plecarea de la Rangers, în contextul zvonurilor despre interesul spaniolilor de la Celta Vigo, al turcilor de la Galatasaray și al nemților de la Borussia Monchengladbach.

Ianis Hagi spune că vrea să rămână la Rangers. Foto Facebook

Deși a revenit după o accidentare gravă la genunchi și intră foarte rar la Rangers, internaționalul de 24 de ani nu duce lipsă de oferte . Presa internațională a anunțat că Ianis Hagi e dorit de Celta Vigo, Galatasaray și Borussia Monchengladbach. Totuși, jucătorul spune că nu se gândește la plecare. Are contract cu Rangers până în 2026 și spune că va lupta să revină în prima echipă a formației din Glasgow.

E fericit să joace pentru Rangers

„Nu pot controla ce vine din exterior. Pot controla doar ce pot face în fiecare zi. Iubesc să fiu la acest club, iubesc fanii , așa cum probabil știu și ei. Un singur lucru este cert, mai am 5 meciuri cu Rangers în acest sezon, două la națională, apoi trebuie să am un pre-sezon foarte bun înainte de calificările pentru Champions League.

Pe asta sunt concentrat. Nu pot controla zgomotul din exterior, am semnat cu Rangers și mi-am dedicat viitorul clubului, semnând prelungirea de contract.

Ce le pot spune fanilor este că sunt dedicat revenirii la cea mai bună condiție fizică cât de curând posibil, astfel încât să joc cât mai mult. Să port acest tricou și să joc pentru Rangers mă face fericit”, a declarat Ianis Hagi pentru Daily Record.

Mijocașul a adunat în acest sezon doar 7 apariții, 4 în campionat și 3 în Cupă. Media minutelor jucate pe meci este de numai 15 minute.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”