Ianis Hagi, o jumătate de oră pentru Alaves. „Un scenariu complicat pentru el”

Ianis Hagi, o jumătate de oră pentru Alaves. „Un scenariu complicat pentru el”

După ce a revenit de la echipa națională, Ianis Hagi a reintrat în rutina de la formația de club, Deportivo Alaves. Dacă înainte de partidele din preliminariile Euro 2024 prinsese două-trei minute la noua sa formație, acum internaționalului român i s-au acordat mai multe minute: un pic peste jumătate de oră în care să arate ce știe și ce poate.

Ianis Hagi se integrează la noua sa echipă, Deportivo Alaves. Foto Facebook

Ianis Hagi a fost trimis pe teren în ultima jumătate de oră a partidei Rayo Vallecano - Alaves 2-0, în etapa a 5-a din LaLiga. Reacția presei din Spania cu privire la evoluția mijlocașului este încurajatoare, el primind notă de notă de trecere, mai exact 6. Internaționalul român a fost implicat în câteva dueluri tari cu adversarii săi, însă nu a reușit să pună în pericol poarta echipei gazdă. În minutul 90+5, Ianis a văzut și un cartonaș galben pentru proteste, nemulțumit de faptul că Raul de Tomas nu a fost eliminat în urma unui fault dur pe care l-a comis asupra sa.

A arătat detalii de calitate

La capătul celor 90 de minute, jurnaliștii iberici de la publicația El Correo au apreciat efortul mijlocașului român și i-au acordat nota 6: „A arătat detalii de calitate prin modul în care se mișcă în teren și un voleu expediat pe poartă. Trebuie să dea mai mult, dar a arătat deja că își poate aduce contribuția”, se arată pe El Correo.

Iar ziariștii de la Noticias de Alava au punctat: „De fiecare dată când a primit mingea s-a trezit imediat cu un adversar în preajma sa. Lipsa de libertate nu i-a permis să își arate calitățile. Un scenariu complicat pentru el”.

Pentru Alaves este al 3-lea eșec în 5 etape, formația românului fiind clasată pe locul 12 în LaLiga, cu 6 puncte. Pentru Deportivo urmează duelul contra lui Athletic Bilbao, pe 22 septembrie, de la ora 22.00.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?