Ianis Hagi, plasat în topul dezamăgirilor la Alaves. Românul a venit ca vedetă și a sfârșit pe banca de rezerve

Ianis Hagi, plasat în topul dezamăgirilor la Alaves. Românul a venit ca vedetă și a sfârșit pe banca de rezerve

Ianis Hagi a ajuns la mijlocul anului trecut, sub formă de împrumut, la echipa spaniolă Alaves, după o perioadă în care fusese marginalizat la Rangers. Văzut de iberici drept o vedetă care va întări gruparea bască, internaționalul român e dat acum exemplu negativ.

Ianis Hagi nu reușește să se impună la Alaves. Foto Facebook

Deportivo Alaves era echipa aleasă de Ianis Hagi pentru relansarea carierei, mai ales că evoluțiile sale au fost tot mai șterse după accidentarea care l-a ținut un an în afara terenului. Cu toate acestea, internaționalul român nu a impresionat la actuala sa formație , iar jurnaliștii spanioli l-au inclus pe mijlocaș în topul dezamăgirilor din actualul sezon.

"La secțiunea dezamăgiri, principalul este Ianis Hagi. Fotbalistul român a ajuns cu eticheta de jucător important și, totuși, a arătat foarte puține până acum.

Numai talentul nu ajunge

Nimeni nu se îndoiește de talentul lui cu mingea la picior, dar să strălucești doar din asta este foarte greu, mai ales într-un club precum Alaves. El trebuie să fie mult mai participativ și să scoată în evidență acel caracter care nu a fost văzut în el până acum", au notat spaniolii de la Noticias de Alava, o publicație apropiată de gruparea bască.

Cum și antrenorul Luis Garcia se declarase nemulțumit de ultimele evoluții ale lui Ianis Hagi în tricoul lui Alaves - drept urmare l-a lăsat rezervă neutilizată în primul meci din 2024, contra lui Sociedad, românul are șanse mari să revină la Rangers. Presa din Scoția notează că zvonurile privind revenirea lui Ianis Hagi la clubul din Glasgow se intensifică în această perioadă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat