Ianis Hagi, ploaie de înjurături în momentul înlocuirii. Nota primită de român, remarcat printr-o pasă genială

Ianis Hagi, ploaie de înjurături în momentul înlocuirii. Nota primită de român, remarcat printr-o pasă genială

Ianis Hagi a fost titular după multă vreme la Alaves, în meciul cu Las Palmas, din runda cu numărul 16 din LaLiga. Românul nu a dezamăgit, fiind printre remarcații partidei, chiar dacă oaspeții s-au impus la limită, 1-0.

Ianis Hagi, meci bun pentru Alaves. Foto Instagram

Internaționalul român, schimbat după o oră de joc, a fost notat cu 7 de Diario de Alava. ”Luis García i-a oferit oportunitatea de a fi titular și nu a irosit-o. A fost văzut activ la mijloc și, în prima repriză, o pasă adâncă a lui i-a permis lui Samu să scape 1 la 1 cu Valles”, au notat jurnaliștii basci. Iar Sofascore l-a considerat pe Ianis Hagi, al doilea cel mai bun jucător de la Alaves în meciul cu Las Palmas.

Al doilea cel mai bun de la Alaves

Românul a avut o evoluție consistentă și putea să-și treacă în cont un assist în minutul 41, când l-a servit excelent pe Samu Omorodion, însă atacantul lui Alaves a ratat singur cu portarul advers. Ianis Hagi a fost înlocuit în minutul 63 cu Benavidez. A șutat o dată pe lângă poartă, a reușit 8 din cele 11 pase încercate, a creat o ocazie de gol și a câștigat un duel aerian. Pentru prestația sa, Sofascore l-a notat cu 7,3, a doua cea mai mare notă din tabăra celor de la Alaves, după Luis Rioja.

Ianis s-a arătat extrem de nemulțumit de faptul că a fost schimbat, mai ales că se simțea în vână. Nervos, internaționalul român a fost surprins de camerele TV în timp ce înjura în limba română, preț de câteva minute. Alaves a marcat de două ori, însă ambele reușite ale lui Samu au fost anulate de VAR pentru ofsaid. În urma acestui rezultat, Alaves ocupă locul 13, cu 16 puncte, în timp ce Las Palmas e pe 8, cu 24 de puncte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat