Ianis Hagi se însoară cu Elena Tănase?! Sportivul a cerut-o de soție la o masă în familie: „Așa este la machedoni, te însori de tânăr”. Ce inel a ales fotbalistul

Ianis Hagi se însoară cu Elena Tănase?! Sportivul a cerut-o de soție la o masă în familie: „Așa este la machedoni, te însori de tânăr”. Ce inel a ales fotbalistul

Elena Tănase a acceptat să fie soția lui Ianis Hagi, dar se pare că nunta nu va avea loc în acest an, spun surse apropiate familiei.

Elena Tănase ar urma să devină soția lui Ianis Hagi

Ianis Hagi, în vârstă de 24 de ani, a decis să pună capăt burlăciei și ar fi cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena Tănase.

F otbalistul vicecampioanei Scoției, Glasgow Rangers, i-ar fi oferit Elenei Tănase un inel simplu, elegant, cu diamant,.

„Așa este la machedoni, te însori de tânăr. Elena deja stă majoritatea timpului la el în Scoția, familiile se cunosc de atâția ani și se înțeleg bine. De ce să nu facă pasul de acum? Așa-i tradiția la noi, de ce să stea în concubinaj până la 30 de ani? Ei sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber. Băiatul ăsta nu umblă prin cluburi, nu îi place. El preferă să călătorească, să cunoască alte locuri și culturi. Îi place să mănânce la restaurante bune, iar seara se uită la un film, la un documentar, și se culcă devreme.

E total atipic pentru tineretul zilelor noastre. Ianis și Elena au același nivel social, financiar, sunt amandoi machedoni și se respectă tradiția. Toată lumea e încântată”, a declarat un apropiat al familiei Hagi, pentru Playsport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Surpriza Rusiei? / „Am decis să începem reunificarea națiunii maghiare” / Un oficial din cabinetul Viktor Orban anunță noile planuri ale guvernului ungar

2 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

3 Două chestii care încep să se cam vadă în spatele grevei profesorilor, care continuă

4 „Mr. Bean”, editorial surprinzător despre mașinile electrice

5 Foarte interesante amănunte...