Ianis Hagi, sfârșit de telenovelă. A plecat de la Rangers și a fost prezentat de noua echipă

Ianis Hagi, sfârșit de telenovelă. A plecat de la Rangers și a fost prezentat de noua echipă

Ianis Hagi a ajuns astăzi în Spania pentru a efectua vizita medicală și pentru a semna contractul cu Alaves. Clubul din Țara Bascilor l-a luat pe internaționalul român de la Glasgow Rangers sub formă de împrumut și nu are opțiune de cumpărare la finele stagiunii, astfel că la sfârșit sezonului Ianis se va întoarce la gruparea din Scoția.

Alaves s-a înțeles cu Rangers pentru un transfer sub formă de împrumut. Clubul din Vitoria, la care a mai evoluat Cosmin Contra, nu va plăti nimic în schimbul românului, care a preferat să rămână în fotbalul mare, deși avea oferă de la israelienii de la Maccabi Tel Aviv.

Ianis Hagi, în tricoul lui Deportivo Alaves. Foto Facebook

Ianis Hagi a ajuns la Alaves, iar clubul Deportivo a prezentat, pe Facebook și Instagram, atât un filmuleț în care internaționalului român i se fac prezentările, cât și o fotografie cu el în tricoul noului său club. Cotidianul Marca i-a făcut o prezentare frumoasă: „Posedă un mare talent, e versatil, are șut bun și reprezintă un pericol la fazele fixe. Ianis a demonstrat că are un potențial mare și vine la Vitoria pentru a acoperi postul de extremă dreapta sau al doilea vârf”.

La Rangers, Ianis a Hagi a ajuns rezervă, ba chiar nu a prins lotul echipei pentru ultimele două partide. El s-a oprit la 99 de meciuri în tricoul grupării scoțiene în toate competițiile, reușind 16 goluri și 18 pase decisive.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?