Ianis Hagi, spre Celta Vigo. Real Madrid pune umărul la transferul românului

Ianis Hagi, spre Celta Vigo. Real Madrid pune umărul la transferul românului

Ianis Hagi (24 de ani) este dorit de Celta Vigo în vară, chiar dacă în ultimul an nu a jucat aproape deloc la Glasgow Rangers, chiar și după ce a revenit după accidentarea care l-a ținut un an în afara terenului.

Ianis Hagi joacă sporadic la Glasgow Rangers. Foto Getty images

Formația din La Liga vrea să îl aducă pe Hagi în locul lui Gabri Veiga (20 de ani), una dintre revelațiile fotbalului spaniol. "Celeștii" au ajuns la un acord cu Real Madrid pentru transferul tânărului mijlocaș, astfel că ”galacticii” vor achita clauza de reziliere a lui Veiga, în valoare de 40 de milioane de euro.

Astfel, în mod indirect, Real Madrid l-ar ajuta pe Ianis Hagi să ajungă la Celta Vigo, în unul dintre cele mai puternice campionate din lume. Însă transferul românului este condiționat de un lucru: dacă madrilenii îl iau pe Veiga în vară, atunci locul acestuia ar fi luat de Hagi. Dacă doar l-au ”amanetat” pe jucător, dar îl vor lăsa să joace în continuare la Celta Vigo sub formă de împrumut, românul nu ar mai intra în calculele formației spaniole.

Celta, care îl monitorizează pe Ianis de mai multă vreme și ar vrea să plătească 3,5 milioane de euro pentru el, aceeași sumă pe care Glasgow Rangers a achitat-o lui Genk în vara anului 2020. Românul mai e urmărit și de Borussia Monchengladbach.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...