Iaşi: A fost găsit copilul cu COVID-19 dispărut din Centrul C.A. Rosetti

Iaşi: A fost găsit copilul cu COVID-19 dispărut din Centrul C.A. Rosetti

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Iaşi au informat, vineri, că băiatul infectat cu COVID s-a întors în centrul rezidenţial unde era internat la aproape 30 de ore de la dispariţia sa.

"Minorul a revenit în centru în urmă cu puţin timp", a informat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IJP Iaşi.

Băiatul în vârstă de 12 ani a fugit în cursul serii de miercuri împreună cu trei prietene dintr-un centru multifuncţional al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi .

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Iaşi, Tiberiu Bantaş, a declarat că este un copil cu tulburări de comportament şi este unul dintre beneficiarii Centrului C.A. Rosetti depistaţi pozitivi la COVID-19 care au fost duşi la izolare. Miercuri seara el a fugit împreună cu trei fete, cu vârste de 16 şi 17 ani. Două dintre fete au fost găsite în cursul zilei de joi în localitatea Comarna şi aduse la izolare, iar cea de-a treia a revenit singură la scurt timp de la dispariţie.

La Centrul rezidenţial C.A. Rosetti este un focar de infecţie cu COVID-19, aici fiind 57 de copii aflaţi la izolare. Aceştia sunt asimptomatici. AGERPRES / (AS - autor: Daniela Malache, editor: Marius Frăţilă, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene

5 VIDEO Imagini greu de privit cu patronul chinez și angajații săi africani...