Iași: Bărbat mort și un al doilea în stare gravă după ce au fost atacați de un roi de albine

Iași: Bărbat mort și un al doilea în stare gravă după ce au fost atacați de un roi de albine

Un bărbat din localitatea ieșeană Movileni a murit, iar fratele acestuia se află în stare gravă, după ce au fost atacați, luni după-amiază, de un roi de albine, potrivit reprezentanților IPJ Iași.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, se deplasa cu mama și fratele său, în vârstă de 49 de ani, cu căruța pe un câmp din apropierea localității Movileni, când au fost atacați de un roi de albine, a declarat Anca Vâjiac, reprezentant al IPJ Iași.

"La locul solicitării a fost trimis un echipaj medical, unde a fost găsit un bărbat în vârstă de 40 de ani decedat din cauza sutelor de plăgi suferite la nivelul corpului. Fratele acestuia, urmează să fie evaluat de doctori după ce se liniștesc albinele", a declarat Diana Cimpoeșu, coordonatorul SMURD Iași.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Iași au declarat că va fi demarată o anchetă.

"S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea exactă a cauzelor decesului. În funcție de rezultate vom lua măsurile care se impun", a mai precizat Anca Vâjiac.

AGERPRES / (AS — autor: Daniela Malache, editor: Marius Frățilă)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”