Iași: Consiliul Județean a prelungit cu încă o zi contractul pentru deszăpezirea drumurilor

Iași: Consiliul Județean a prelungit cu încă o zi contractul pentru deszăpezirea drumurilor

Contractul încheiat între Consiliul Județean Iași și asocierea pentru viabilitatea drumurilor județene a fost prelungit până sâmbătă la ora 18,00, pentru a se putea deszăpezi toate tronsoanele afectate, au anunțat reprezentanții instituției.

Vlad Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Iași, a declarat că a fost prelungit cu încă o zi contractul cu asocierea formată din SC Enviro Construct SRL și SC Eky Sam SRL, în vederea asigurării viabilității drumurilor județene în această perioadă. Contractul a fost încheiat pe 19 aprilie, pentru două zile.

În prezent sunt închise opt tronsoane de drumuri din județ, respectiv, Ciortești — Dolhești, Moșna — Bohotin, Țibănești — Dagâța, Ruginoasa — Heleșteni, Kogălniceni — Oboroceni, Pașcani — Miroslovești, Măcărești — Grozești, Tătăruși — Iorcani.

Pentru degajarea drumurilor echipele de intervenție acționează cu zece autocamioane cu lamă și sărăriță, patru autogredere, două freze și patru încărcătoare frontale, a mai precizat purtătorul de cuvânt al CJ Iași.

AGERPRES / (A — autor: Daniela Malache, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu