Iaşi: Doi bărbaţi au fost arestaţi după ce procurorii DIICOT au descoperit 2,4 kg de cannabis

Iaşi: Doi bărbaţi au fost arestaţi după ce procurorii DIICOT au descoperit 2,4 kg de cannabis

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, împreună cu procurorii DIICOT- ST Iaşi, au ridicat 2,4 kilograme de cannabis, în urma acţiunii doi bărbaţi fiind arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Iaşi, la data de 12 noiembrie, a fost desfăşurată o acţiune de prindere în flagrant delict a doi bărbaţi, de 41 de ani, respectiv 51 de ani, în timp ce aceştia ar fi venit cu un autoturism, dinspre municipiul Oradea către municipiul Iaşi.

"În urma controlului, în autoturism a fost descoperit un boiler termic în interiorul căruia erau disimulate mai multe ambalaje din plastic ce conţineau în 2,4 kilograme cannabis. Din cercetări a reieşit că drogurile ar fi fost achiziţionate din Spania şi ar fi fost introduse în ţară prin punctul de trecere a frontierei Borş - Oradea de către unul dintre cei doi bărbaţi, prin intermediul unui mijloc de transport persoane şi coletărie. Cei doi bărbaţi cercetaţi pentru introducerea în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc au fost conduşi la audieri, iar faţă de aceştia procurorii din cadrul DIICOT - ST Iaşi au dispus reţinerea pentru 24 de ore. Ulterior, Tribunalul Iaşi a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile", se precizează în comunicatul de presă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…