Iaşi: Două lebede, salvate de poliţişti

Iaşi: Două lebede, salvate de poliţişti

Două lebede care s-au adăpostit de frig în extravilanul localităţii Dancu au fost salvate după ce prezenţa acestora a fost sesizată şefului Postului de Poliţie Holboca, Ionel Boboc.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, Anca Vâjiac, a declarat că prima sesizare a venit din partea unui poliţist local care anunţa că în extravilanul localităţii Dancu a găsit o lebădă. La scurt timp, şeful de post din Dancu a primit o nouă solicitare de la un cetăţean care observat o altă lebădă pe raza localităţii Golăeşti.

"Colegul nostru s-a deplasat de îndată in zonele indicate şi s-a asigurat că lebedele sunt bine, iar apoi a luat toate măsurile ca înaripatele să ajungă în siguranţă la reprezentanţii Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinaă Iaşi", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi. AGERPRES/(A - autor: Daniela Malache, editor: Oana Popescu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”