Iaşi: Încă şapte persoane confirmate pozitiv cu noul coronavirus; 88 de cetăţeni sunt carantinaţi

Iaşi: Încă şapte persoane confirmate pozitiv cu noul coronavirus; 88 de cetăţeni sunt carantinaţi

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Iaşi au informat, miercuri, că încă şapte persoane au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus, numărul total al celor infectaţi ajungând la 19.
 


Potrivit unui comunicat de presă, la nivelul judeţului Iaşi sunt 19 persoane infectate cu COVID-19 şi 854 sunt izolate în domiciliu. Alte 12 persoane din alte judeţe se află internate la Spitalul de Boli Infecţioase după ce au fost confirmate pozitiv de analizele de laborator.

"Încă 7 persoane din judeţul Iaşi au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus. În momentul de faţă sunt, în total, 19 persoane infectate cu COVID-19 şi care se află sub supraveghere medicală permanentă. Starea de sănătate generală a pacienţilor este bună. Referitor la situaţia pacienţilor din alte judeţe, vă comunicăm că 12 pacienţi se află internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. În prezent, se află în curs de desfăşurare anchetele epidemiologice pentru toate persoanele internate, ceea ce înseamnă că se identifică contacţii acestora şi traseele pe care bolnavii le-au avut de la intrarea în ţară", se menţionează în comunicatul de presă.

Conform ultimelor centralizări, un număr de 88 de persoane au fost plasate în carantină în spaţiile special amenajate. Acestea au ajuns în judeţul Iaşi prin convoaiele organizate dinspre punctele de trecere a frontierei din zona de vest şi din sud, precum şi prin Aeroportul Iaşi.

"Sunt 854 de persoane izolate la domiciliu, fără simptomatologie specifică şi care sunt monitorizate zilnic de epidemiologii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi. Mai menţionăm că 13 persoane au ieşit din perioada de 14 zile de autoizolare", se mai precizează în comunicatul de presă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!