Iaşi: Numărul membrilor personalului medical infectat cu SARS-CoV-2 a ajuns la 9 la Spitalul ''Sf. Spiridon''

Iaşi: Numărul membrilor personalului medical infectat cu SARS-CoV-2 a ajuns la 9 la Spitalul ''Sf. Spiridon''

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Iaşi au informat că numărul asistentelor şi infirmierelor de la Clinica de Ortopedie din cadrul Spitalului "Sf. Spiridon" care au fost confirmate pozitiv la COVID-19 a crescut la nouă.

Purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, Marius Voicescu, a declarat că la Clinica de Ortopedie au fost depistaţi cu COVID-19 şase dintre pacienţii internaţi şi nouă dintre asistente şi infirmiere.

Conform sursei citate, confirmările au fost făcute după ce la această clinică a fost demarată o anchetă epidemiologică. Măsura vine după ce în urmă cu două zile la Clinica de Ortopedie au fost confirmate şase cazuri pozitive de infectare cu COVID-19 la pacienţi şi şapte la cadrele medicale. Din cei şase pacienţi, trei sunt din judeţul Botoşani. Ei s-au internat la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iaşi în perioada 23 - 30 aprilie.

Până acum, la Clinica ORL de la Spitalul "Sf. Spiridon" au fost efectuate 115 recoltări de la personalul medical şi 31 de la pacienţii internaţi în această secţie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”

5 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!