Iaşi: Poliţiştii efectuează cercetări în cazul unei tinere bătute la coadă la benzinărie

Iaşi: Poliţiştii efectuează cercetări în cazul unei tinere bătute la coadă la benzinărie

Poliţiştii efectuează cercetări după ce, miercuri seara, o tânără a reclamat la serviciul de urgenţă 112 că a fost agresată în timp ce aştepta la rândul format la o benzinărie din municipiul Iaşi.

Incidentul a avut loc la staţia de alimentare de pe strada Sf. Andrei, victima fiind o tânără în vârstă de 22 de ani.

"Seara trecută în jurul orei 21,00, poliţiştii din cadrul secţiei 3 Poliţie Urbană Iaşi au fost sesizaţi de o tânără despre faptul că ea şi prietenul ei ar fi fost agresaţi de un bărbat în timp ce aşteptau în coloană la o benzinărie pentru a alimenta autoturismul cu carburant. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul stabilirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe în vederea măsurilor legale care se impun, persoana bănuită de comiterea faptei fiind identificată", au declarat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Victima a povestit medicilor că ar fi fost agresată pentru că nu ar fi respectat rândul. Ea a fost diagnosticată la UPU de la Spitalul "Sf. Spiridon" cu traumatism cranio-cerebral fără pierderea stării de conştienţă, plagă contuză parietal stângă. Din cauza traumatismelor suferite la nivelul capului tânăra a fost trimisă la Spitalul de Neurochirurgie. AGERPRES/(A, autor: Daniela Malache, editor: Karina Olteanu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…