Iaşi: Protest spontan al angajaţilor Spitalului de Pneumoftiziologie, după primirea fluturaşilor de salarii

Iaşi: Protest spontan al angajaţilor Spitalului de Pneumoftiziologie, după primirea fluturaşilor de salarii

Aproximativ o sută de angajaţi ai Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi au întrerupt, marţi dimineaţă, activitatea pentru a protesta, fiind nemulţumiţi de cuantumul salariilor nete pe care le primesc.

Protestatarii susţin că sunt nemulţumiţi de scăderea veniturilor nete în condiţiile creşterilor salariale de bază, la asistenţii medicali. De asemenea, asistenţii, medicii, laboranţii şi biochimiştii care protestează spun că au fost încadraţi cu un minimum în ceea ce priveşte sporurile salariale. Ei au menţionat că, spre deosebire de luna precedentă, salariile nete le-au scăzut cu sume cuprinse între 300 şi 1.300 de lei.

Acesta este al treilea protest declanşat în ultima săptămână de angajaţii Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi. AGERPRES/(A - autor: Daniela Malache, editor: Nona Jalbă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!

2 Voi ați citit ce spune Vanghelie despre Piedone?

3 Mearsheimer / „Rusia va anexa încă 4 regiuni din Ucraina”

4 VIDEO Primele imagini cu craterul format la prăbușirea dronei militare în Insula Mare a Brăilei, incidentul cu cea mai mare pătrundere în teritoriul …

5 „Peter a ieşit din cameră, s-a dus în bucătărie, a scos un cuţit şi a început să se plimbe prin casă cu cuţitul în mână”