Iaşi: Sunt Mihai Chirica şi îl susţin pe Klaus Iohannis

Primarul Mihai Chirica a declarat luni, presei, că în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale îl va susţine pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat.

Acesta şi-a motivat intenţia prin faptul că preşedintele Iohannis a susţinut proiectele Iaşiului şi nu s-a răzbunat pe locuitori pentru că în această zonă PNL a pierdut mai multe scrutinuri electorale.

"Sunt Mihai Chirica şi îl susţin pe Klaus Iohannis. Este singurul preşedinte al României care a atras atenţia din punct de vedere al cetăţeanului ieşean. Domnia sa a reuşit de fiecare dată să nu evite Iaşiul, să nu-l transforme doar într-o trambulină pentru voturi. Să nu uităm faptul că partidul care l-a lansat, PNL, a luat un număr foarte restrâns de voturi în municipiul Iaşi, eu fiind cel care le-am luat pe cele mai multe, iar asta nu l-a transformat într-un bumerang care să vină peste noi, ieşenii, sau să fie motiv pentru care să ne trateze ca pe un adversar. Dimpotrivă, ne-a tratat cu respect, cu recunoştinţă, a promulgat legea privind declararea Iaşiului capitală istorică a României, am avut onoarea să ne vedem de foarte multe ori la Iaşi în diverse momente. Din punctul meu de vedere, pentru o Românie stabilă, normală, după cum spune domnia sa în slogan, sau pentru o Românie care vrea să rămână în continuare un partener european viabil, şi un partener internaţional recunoscut, cred că este cea mai bună opţiune", a spus Mihai Chirica. AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

2 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

3 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

4 Începe să se-ntâmple ce-am văzut în filmele SF / Apare conceptul paşapoartelor COVID şi al paşapoartelor de vacc…

5 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Scene uimitoare filmate prin procedeu time lapse creează impresia unei alte lumi