Iaşi: Sunt Mihai Chirica şi îl susţin pe Klaus Iohannis

Primarul Mihai Chirica a declarat luni, presei, că în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale îl va susţine pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat.

Acesta şi-a motivat intenţia prin faptul că preşedintele Iohannis a susţinut proiectele Iaşiului şi nu s-a răzbunat pe locuitori pentru că în această zonă PNL a pierdut mai multe scrutinuri electorale.

"Sunt Mihai Chirica şi îl susţin pe Klaus Iohannis. Este singurul preşedinte al României care a atras atenţia din punct de vedere al cetăţeanului ieşean. Domnia sa a reuşit de fiecare dată să nu evite Iaşiul, să nu-l transforme doar într-o trambulină pentru voturi. Să nu uităm faptul că partidul care l-a lansat, PNL, a luat un număr foarte restrâns de voturi în municipiul Iaşi, eu fiind cel care le-am luat pe cele mai multe, iar asta nu l-a transformat într-un bumerang care să vină peste noi, ieşenii, sau să fie motiv pentru care să ne trateze ca pe un adversar. Dimpotrivă, ne-a tratat cu respect, cu recunoştinţă, a promulgat legea privind declararea Iaşiului capitală istorică a României, am avut onoarea să ne vedem de foarte multe ori la Iaşi în diverse momente. Din punctul meu de vedere, pentru o Românie stabilă, normală, după cum spune domnia sa în slogan, sau pentru o Românie care vrea să rămână în continuare un partener european viabil, şi un partener internaţional recunoscut, cred că este cea mai bună opţiune", a spus Mihai Chirica. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

2 Autostrada Sibiu-Pitești: A fost scos la licitație primul tronson peste Carpați. Pe secțiunea Cornetu -Tigveni…

3 „Era împreună cu Mihaela Rădulescu la sediul PD. A dat-o Berceanu afară din curte” / Prima amintire a lui Băsesc…

4 Document-BOMBĂ! Avocatul general al CJUE arată că înființarea Secției Speciale PSD încalcă legislația UE!

5 Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mi…