Iași: Sute de persoane, evacuate din mall-ul din campusul Tudor Vladimirescu

Iași: Sute de persoane, evacuate din mall-ul din campusul Tudor Vladimirescu

Sute de persoane au fost evacuate, duminică, dintr-un mall din Iași, după ce un bărbat a sunat la serviciul de urgență 112 și a anunțat că, la un eveniment organizat la complexul comercial din campusul studențesc Tudor Vladimirescu, sunt prea multe persoane.

Panica s-a creat atunci când la un eveniment organizat de un blogger basarabean au venit peste 350 de persoane, majoritatea copii, cu mult mai multe decât au estimat organizatorii.

În urma evacuării de către pompieri a tuturor persoanelor care se aflau la eveniment, unul dintre copii a suferit o luxație la picior, el fiind dus la spital de echipajul medical al Ambulanței.

"Am fost contactați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 pentru a fi informați că, la un eveniment organizat la etajul doi al unui complex comercial din municipiul Iași, s-a creat stare de panică și este necesară intervenția echipelor specializate. La locul solicitării s-au deplasat o ambulanță de Terapie Intensivă Mobilă, o autospecială transport victime multiple și o autospecială pentru stingere. Echipajele ajunse la locul intervenției au constatat că la evenimentul organizat participau aproximativ 350 de persoane, în cea mai mare parte copii", a declarat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iași.

AGERPRES/(A—autor: Daniela Malache, editor: Diana Dumitru, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…