Iaşi: Ţigări ascunse în cutii cu mere, descoperite de poliţiştii de frontieră în vama Stânca

Iaşi: Ţigări ascunse în cutii cu mere, descoperite de poliţiştii de frontieră în vama Stânca

Peste 150 de pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite ascunse în cutii cu mere în vama Stânca, femeia care le deţinea fiind amendată cu 5.000 de lei, informează un comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi (ITPF), transmis, marţi, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetăţeanul moldovean Larisa M., în vârstă de 54 de ani, pasager într-un microbuz înmatriculat în Republica Moldova.

"În baza profilului de risc şi pentru valorificarea unor informaţii, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra bagajelor şi au fost descoperit, ascunse în cutii cu mere aparţinând femeii, 3400 de ţigarete (170 de pachete), cu timbru de acciză R. Moldova şi Duty Free", precizează ITPF.

Ţigările, în valoare de 782 lei, au fost confiscate, iar femeia a fost sancţionată cu amendă în valoare de 5000 lei. AGERPRE


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”