Iaşi: Trei incendii violente, sâmbătă, în comuna Miroslava

Iaşi: Trei incendii violente, sâmbătă, în comuna Miroslava

Trei incendii violente s-au produs, sâmbătă, în comuna Miroslava din judeţul Iaşi, la o fabrică de mobilă, o hală de vopseluri şi la un bloc de locuinţe, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi.

Primul incendiu s-a produs la fabrica de mobilă din localitatea Balciu din comuna Miroslava, iar pentru localizarea şi stingerea incendiului au intervenit patru autospeciale cu apă şi spumă, o autoplatformă de salvare de la înălţime, două autocisterne cu apă şi un echipaj de prim ajutor calificat.

"La ajungerea forţelor de intervenţie la locul evenimentului, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp la o anexă între depozitele de mobilă", au transmis oficialii ISU Iaşi.

Ulterior, pe strada Olga Sturdza din Miroslava a fost cuprins de flăcări acoperişul unui bloc de locuinţe. Din imobilul cu parter şi două etaje au fost evacuate cinci persoane. La faţa locului au intervenit patru autospeciale cu apă şi spumă, o autoplatformă de salvare de la înălţime şi un echipaj medical de prim ajutor.

Focul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp. "Nu sunt anunţate victime. În sprijin pentru gestionarea situaţiei de urgenţă au fost trimise o autoplatformă de salvare de la înălţime şi o autocisternă pentru transportul apei", au informat reprezentanţii ISU.

Al treilea incendiu a afectat, sâmbătă după-amiază, hala de vopseluri din Miroslava, acolo unde, de asemenea, au intervenit autospeciale de intervenţie şi stingere.

"Hala este în suprafaţă de 500 de metri pătraţi. Incendiul este lichidat. Se verifică ultimele focare de incendiu", au precizat pompierii din Iaşi. AGERPRES/ (AS - autor: Cristian Lupaşcu, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Foarte interesante amănunte...

5 Cuvintele sunt de prisos...