Iaşi: Un agent de poliţie a fost înjunghiat; starea acestuia este stabilă

Iaşi: Un agent de poliţie a fost înjunghiat; starea acestuia este stabilă

Un agent de poliţie din Iaşi a fost spitalizat, duminică, după ce a fost înjunghiat de un bărbat, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac.

Potrivit sursei citate, poliţistul în vârstă de 33 de ani se afla în timpul liber într-un club din Iaşi, unde ar fi avut un conflict cu un grup de tineri.

După ce a fost agresat, agentul a mers la spital, însă acolo s-a reîntâlnit cu unul dintre membrii grupului cu care intrase în conflict, iar acesta a scos un cuţit şi l-a înţepat în zona umărului.

"Pacientul, în vârstă de 33 de ani, a fost victima unei agresiuni. A fost diagnosticat cu două plăgi, una în regiunea umărului stâng, cealaltă la nivelul scalpului - în zona temporo-parietală stângă. De asemenea, prezenta o fractură de piramidă nazală. A fost evaluat, tratat, s-a făcut consultul ORL şi a fost redirecţionat spre Spitalul de Neurochirurgie", a declarat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoieşu.

Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

AGERPRES/(A - autor: Cristian Lupaşcu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski