Iaşi: Un bărbat de 72 de ani întors de la Milano va fi adus la Spitalul de Boli Infecţioase

Iaşi: Un bărbat de 72 de ani întors de la Milano va fi adus la Spitalul de Boli Infecţioase

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Carmen Dorobăţ, a declarat, miercuri, că un bărbat în vârstă de 72 de ani din zona municipiului Paşcani, care s-a întors recent din Italia, va fi adus la unitatea medicală pentru investigaţii medicale, întrucât este suspect de infectare cu coronavirus.

"Este vorba de un pacient în vârstă de 72 de ani, care s-a întors din Milano. Nu ştim de cât timp, dar cu siguranţă se încadrează în perioada celor 14 zile. Prezintă simptome specifice definiţiei de caz", a declarat Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică, în judeţul Iaşi în cursul dimineţii de miercuri erau 516 persoane izolate la domiciliu, fără simptomatologie specifică, după ce s-au întors din zone cu risc de infectare cu noul coronavirus. AGERPRES / (A - autor: Daniela Malache, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina