Iași: Un mort și trei răniți grav în urma unui accident la Ruginoasa

Iași: Un mort și trei răniți grav în urma unui accident la Ruginoasa

O persoană a murit iar alte trei au ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc luni seara în localitatea Ruginoasa.

Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, a declarat pentru AGERPRES că șoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a vrut să depășească un camion și a acroșat roata unui autotren.

"În mașină se aflau cinci persoane. În urma coliziunii, șoferul a murit pe loc, trei persoane au fost rănite grav iar una a suferit răni ușoare", a declarat Anca Vîjiac.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de polițiști și echipaje SMURD.

Coordonatorul SMURD Iași, Diana Cimpoeșu, a declarat că una dintre victime, un bărbat în vârstă de 41 de ani, care stătea pe partea din mijloc a banchetei din spate, a fost dus cu o ambulanță la Centrul de Primire a Urgențelor din Pașcani.

În urma investigațiilor medicale s-a constatat că bărbatul a suferit multiple fracturi ale neuro și viscerocraniului, hematom subdural dreapta, hemoragie subarahnoidiană, fracturi în zona lombară și costală, contuzie pulmonară, ruptură de splină, fractură de bazin și de col femural stâng. El a fost dus în blocul operator, unde medicii încearcă să-i salveze viața.

Un alt pacient, în vârstă de 40 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta șoferului, a suferit la rândul său mai multe fracturi, el fiind direcționat spre Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Cel de-al treilea pasager al mașinii, care se afla pe partea dreaptă a banchetei din spate, a fost adus de EPA Pașcani la UPU de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iași din cauza unei fracturi a hemitoracelui drept, de 35 milimetri, el fiind direcționat spre Clinica de Chirurgie Toracică.

Medicii sunt rezervați în privința prognosticului de viață al victimelor accidentului.

AGERPRES/(A, autor: Daniela Malache, editor: Antonia Niță, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...