Iași: Unul din membrii clanului Tănasă, dat în urmărire pentru trafic de minori, prins pe Aeroport

Iași: Unul din membrii clanului Tănasă, dat în urmărire pentru trafic de minori, prins pe Aeroport

Robert Tănasă, unul dintre membrii clanului Tănasă, dat în urmărire națională și internațională în urma unei condamnări pentru trafic de minori, a fost prins de polițiști pe Aeroportul Iași, după ce a coborât dintr-o aeronavă care a venit de la Londra, el fiind apoi dus în Penitenciarul de Maximă Siguranță.

Robert Tănasă, în vârstă de 33 de ani, este membru al clanului Tănasă, și era dat în urmărire națională și internațională, după ce a fost condamnat de Tribunalul Iași pentru trafic de minori și aderarea sau sprijinirea unui grup infracțional organizat.

'A fost preluat de pe Aeroportul Iași și a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași, pentru executarea pedepsei', a declarat, pentru AGERPRES, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

Robert Tănasă s-a ascuns timp de mai mulți ani, pentru a nu executa pedepsa de 9 ani închisoare la care a fost condamnat de Tribunalul Iași pentru trafic de minori și aderarea sau sprijinirea unui grup infracțional organizat.

"În fapt s-a reținut că, împreună cu alți cinci bărbați a constituit un grup infracțional organizat, care a funcționat în perioada 2001-2006, în care fiecare membru avea roluri distincte, precis determinate în vederea săvârșirii infracțiunilor de trafic de minori și de persoane. Pentru prinderea infractorului polițiștii ieșeni au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională — Inspectoratul General al Poliției Române", se arată într-un comunicat transmis de către polițiștii ieșeni.

AGERPRES / (A, AS — autor: Daniela Malache, editor: Marius Frățilă, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”