Iasmina, timișoreanca măritată cu milionarul care administrează Statuia Libertății, este însărcinată pentru a doua oară cu Bradford Aaron Hill

Iasmina, timișoreanca măritată cu milionarul care administrează Statuia Libertății, este însărcinată pentru a doua oară cu Bradford Aaron Hill

Povestea de dragoste dintre timişoreanca Iasmina, în vârstă de 30 de ani, şi milionarul de 63 de ani, care are în proprietate Statuia Libertăţii, a făcut înconjurul lumii. Acum, Iasmina Milutinovici-Hill şi cel care i-a devenit soţ, Bradford Aaron Hill, se pregătesc să devină părinţi a doua oară. Cei doi mai au un băieţel superb, de 2 anişori. 

În urmă cu trei ani şi jumătate, o timişoreancă a devenit celebră după ce s-a îndrăgostit de bărbatul care deţine cel mai important obiectiv turistic din SUA, şi anume Statuia Libertăţii. Acesta se numeşte Bradford Aaron Hill, are 63 de ani, şi a cunoscut-o pe blondina Iasmina Milutinovici în 2014, când aceasta a făcut un stagiu de practică la compania americanului.

Diferenţa de vârstă nu a reprezentat vreun impediment pentru timişoreancă, iar în vara lui 2018 cei doi s-au căsătorit la Rainbow Room, din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York. Petrecerea a durat trei zile, ca în poveşti. Evenimentele s-au ţinut lanţ pentru cuplu, iar la câteva luni au devenit părinţi, aşa că fericirea a fost şi mai mare pentru ei. Pozele cu Iasmina, Bradford şi băieţelul lor pe nume Michael James în vârstă de 2 anişori sunt grozave.

Românca și americanul s-au căsătorit în 2017

Iată că blondina originară din Timişoara este mare iubitoare de copii şi a mai dat o veste frumoasă prietenilor săi de pe reţelele de sociale. Îl va face din nou tătic pe milionarul de la Statuia Libertăţii. “Sunt însărcinată. Suntem foarte fericiţi, încercăm de aproape un an. Este o binecuvântare, doamne ajută! A fost aproape din greşeală, când am zis că gata, o lăsăm baltă, m-am apucat de sport şi brusc au apărut două linii. El a rămas cu gura căscată când a văzut testul. Este un miracol. Ştiu sexul, dar nu vreau să-l zic pentru că am o superstiţie, dar este exact ce mi-am dorit. M-am gândit şi la nume, dar nu vă spun. A fost o sarcină grea la început, am avut greţuri, iar acum mă cam doare spatele. Este o sarcină mai grea decât prima, dar psihic sunt mai liniştită”, a spus Iasmina Hill, care a postat şi pe Facebook această veste care i-a dus nenumărate mesaje de felicitare.

După cum se poate vedea şi pe chipul afaceristului mai mare cu 33 de ani decât românca noastră, acesta radiază de fericire că va deveni din nou tătic şi, totodată, că va avea moştenitori care să-i ducă mai departe numele şi să-i sporească averea.

Iasmina i-a mai dăruit lui Brad un fiu, iar acum este din nou însărcinată

Iasmina Milutinovici a absolvit Universitatea de Vest din Timişoara şi a obţinut o diplomă de master în comunicare şi relaţii publice de la Universitatea Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti, iar în prezent este şefa departamentului de comunicare corporate la Evelyn Hill, compania soţului. „Ne-am întâlnit la muncă şi ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi şi-a făcut curaj şi m-a invitat la un concert al cântăreţei Katy Perry. M-am simţit uimitor cu un bărbat care este cu mult mai în vârstă decât mine“, a declarat femeia. „Eu l-am sărutat prima, la acel concert. M-a scos la restaurante, la cine romantice, pe Broadway“, povestea timişoreanca.

Iasmina susţine că s-a îndrăgostit de Bradford şi că vârsta nu a reprezentat niciodată un impediment în relaţia lor: „Vârsta nu a fost niciodată o problemă, pentru că eu am mai avut relaţii cu bărbaţi mai mari. Tinerii sunt plictisitori!” În schimb părinţii ei – tatăl este inginer constructor, iar mama lucrează în domeniul IT la Ministerul Apărării Naţionale din Timişoara, nu au fost prea încântaţi. „Părinţilor mei le-a fost greu să-l accepte pe Brad şi iniţial au sperat că nu e nimic serios. Dar după ce au trecut câţiva ani şi au ajuns să-l cunoască şi-au dat seama ce fiinţă uimitoare e”, relatează Click .



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante