„Icrele au fost la fel de geniale ca orice cutie de icre luată din magazin cu 5 lei”/Experiență la noua tavernă a lui Pescobar din Cluj

„Icrele au fost la fel de geniale ca orice cutie de icre luată din magazin cu 5 lei”/Experiență la noua tavernă a lui Pescobar din Cluj

Omul de afaceri Paul Nicolau, supranumit Pescobar, patronul restaurantelor Taverna Racilor închise în acest an de ANPC pentru nereguli privind siguranța alimentară, a deschis recent un nou restaurant, la Cluj-Napoca, însă primele recenzii nu sunt deloc pozitive.

Astfel, un clujean a postat pe rețelele sociale un material filmat în locația lui Pescobar.

”Icrele au fost la fel de geniale ca orice cutie de icre luată din magazin cu 5 lei, iar cele patru urme de creveți au fost aproape ok. Pâinea, deși congelată ca restul de 90% din preparatele din meniu, a fost bună.

La baia mixtă erau două vase de toaletă, iar pentru o cantină cu o capacitate de peste 300 de oameni e cam puțin. Ce să zic, încă un vas de toaletă era egal cu o masă pierdută, ca spațiu, așa că atât s-a putut!

Am comandat paste cu homari, dar cică nu s-au putut face, totuși platourile scumpe cu homari fugeau pe lângă capul meu. Au fost păstrați pentru cei mai buni.

Am comandat paste cu fructe de mare. Câtea midii și niște creveți mediocrii. Alt produs a fost Fritto Misto, adică hai să aruncăm fructe de mare congelate direct în ulei să vedem ce se întâmplă. A fost teribil.

La cât ulei au avut, faptul că nu se mai găteau la mine în gură era minune mare”, a precizat persoana respectivă.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

4 Ciudatul articol apărut în Austria despre o platformă petrolieră a Petrom din Marea Neagră

5 Acum fix 48 de ani...